.

.

Δείτε τα μέλη μας πατώντας την εικόνα

Δείτε τα μέλη μας πατώντας την εικόνα
*Η ισχύς εν τη ενώσει*
- 3/27/2014

Ισραηλινή startup που παράγει κωδικούς με υπερήχους αγοράζει η Google


Η ισραηλινή startup SlickLogin περνάει στα χέρια της Google. Η νεοσύστατη εταιρεία έχει αναπτύξει έναν μοναδικό τρόπο επαλήθευσης ταυτότητας που επιτρέπει στον χρήστη να μπαίνει σε λογαριασμούς web banking, κλειστά επιχειρησιακά δίκτυα μέσω VPN αλλά και σε διαδικτυακές υπηρεσίες με μοναδικούς κάθε φορά υπερήχους που παράγει το κινητό του τηλέφωνο-ήχους τόσο υψηλούς που δεν μπορούμε να ακούσουμε. 

Με το SlickLogin, εγκαταλείπονται πλήρως οι μοναδικοί κωδικοί και οι συσκευές/token που συνήθως διανέμουν οι τράπεζες για την επαλήθευση ταυτότητας σε δύο βήματα.

Η ανακοίνωση της εξαγοράς -χωρίς λεπτομέρειες για το τίμημα- έγινε από τον δικτυακό τόπο της SlickLogin. Το μόνο που αναφέρεται σχετικά με τα σχέδια της Google είναι ότι εκεί «υλοποιούνται κάποιες καταπληκτικές ιδέες που θα κάνουν το Ίντερνετ ασφαλέστερο», επάνω στις οποίες θα συνεργαστούν.

Η Google έχει ήδη εφαρμόσει πολιτική επαλήθευσης ταυτότητας σε δύο βήματα, με την παραγωγή μοναδικού κωδικού που αποστέλλεται στον συνδεδεμένο αριθμό  κινητού τηλεφώνου του χρήστη. Το κενό ασφάλειας που διέκριναν οι Or Zelig και Ori Kabeli, δημιουργοί του SlickLogin ήταν ότι εάν κάποιος είχε ήδη αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον λογαριασμό του χρήστη θα μπορούσε να αλλάξει τον αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

.

.

Ακούστε τις τελευταίες Μουσικές Επιλογές μας πατώντας στην εικόνα, και βρείτε άρθρα Τέχνης

.

.

Find us on Facebook

Mας Ακολουθούν - Followers - Γίνετε και ΕΣΕΙΣ Μέλος μας!

Αρχειοθήκη ιστολογίου