.

.

Δείτε τα μέλη μας πατώντας την εικόνα

Δείτε τα μέλη μας πατώντας την εικόνα
*Η ισχύς εν τη ενώσει*
- 3/27/2014

Ο Μπιλ Γκέιτς απαντά σε όλα στα μέλη της κοινότητας Reddit


    Ο Μπιλ Γκέιτς συμμετείχε στις 10 Φεβρουαρίου 2014 σε μια ανοικτή συνέντευξη από τα μέλη της πολυπληθούς κοινότητας Reddit. Απαντώντας σε οτιδήποτε (Reddit "Ask Me Anything", AMA), ο Γκέιτς κλήθηκε να απαντήσει τι έχει αλλάξει στον Μπιλ Γκέιτς τα τελευταία 20 χρόνια, τι θα κάνει στην Microsoft, αν θα επιμηκύνει τεχνητά την ζωή του, ποια είναι το πιο αμαρτωλό απόκτημά του, ακόμα και αν μπορεί ακόμα να πηδήξει πάνω από μια καρέκλα γραφείου, όπως έκανε πριν από 20 χρόνια...

Μερικές από τις δημοφιλέστερες απαντήσεις του 59χρονου σήμερα Μπιλ Γκέιτς είναι:
    «Πλένω τα πιάτα κάθε βράδυ, με τον δικό μου τρόπο»
    «Οι πολιτικοί πρέπει να εστιάσουν περισσότερο στην επίλυση των προβλημάτων, παρά στις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις».
    «Εάν δεν είχα ασχοληθεί με τους υπολογιστές, μάλλον θα στρεφόμουν στην νομική -ο πατέρας μου ήταν δικηγόρος- και στα μαθηματικά, αν και μάλλον θα είχα καταλήξει στην φυσική».
    «Το βέλτιστο θα ήταν οι υπολογιστές που μαθαίνουν -το λεγόμενο deep learning ξεκίνησε στην Microsoft και χρησιμοποιείται από πολλούς ερευνητές και τα τελευταία 3 χρόνια σημειώνεται μεγάλη πρόοδος»
    «Η μεγαλύτερη τραγωδία είναι τα παιδιά που πεθαίνουν ή δεν έχουν αρκετή τροφή για να αναπτυχθούν σωματικά ή πνευματικά για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους -χρειαζόμαστε εμβόλια και τροφή για να τα καταφέρουμε, σημειώνουμε πρόοδο όχι όμως με την ταχύτητα που απαιτείται»
    

Σχετικά με τις αποκαλύψεις για την μαζική παρακολούθηση από τις κυβερνητικές μυστικές υπηρεσίες, ο Γκέιτς δήλωσε ότι «πρόκειται για περίπλοκο ζήτημα» και αναγνώρισε ότι «η ιδιωτικότητα θα αναχθεί σε μείζον ζήτημα, όσο υιοθετούνται περισσότερες κάμερες και GPS, αφού θα πρέπει να εμπιστευόμαστε ότι η πληροφορία που συλλέγεται είναι προστατευμένη». Παράλληλα, πρόσθεσε  πως «η κυβέρνηση θα πρέπει να προσπαθεί να σταματά το έγκλημα και την τρομοκρατία, αλλά θα πρέπει να είναι πιο ανοικτή. Πιστεύω ότι θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα τρομοκρατίας με βιολογικά ή πυρηνικά όπλα», είπε σχετικά.
    

Η «ένοχη απόλαυση» είναι το γεγονός ότι έχει στην κατοχή του ένα ιδιωτικό jet.
    

Στην νέο ρόλο του στην Microsoft, ο χρόνος του θα μοιράζεται κατά δύο τρία στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και κατά ένα τρίτο στην Microsoft (σε ό,τι αφορά στην κατεύθυνση που δίνεται στα προϊόντα).

Ενδιαφέρον είναι τέλος ότι, ο Μπιλ Γκέιτς επαινεί τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ, «ο οποίος ξεκίνησε το φιλανθρωπικό του έργο τόσο νωρίς». Ο συνιδρυτής του Facebook ήταν ο Αμερικανός που, μαζί με την σύζυγό του Πρισίλα Τσαν έκαναν τις δωρεές υψηλότερης αξίας το 2013 -18 εκατομμύρια μετοχές του Facebook (που αποτιμώνται στα 970 εκατομμύρια δολάρια).

Η συνέντευξη του Μπιλ Γκέιτς από την κοινότητα του Reddit δημοσιεύεται στην διεύθυνση http://www.reddit.com/ και έχει δεχτεί 20.013 σχόλια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

.

.

Ακούστε τις τελευταίες Μουσικές Επιλογές μας πατώντας στην εικόνα, και βρείτε άρθρα Τέχνης

.

.

Find us on Facebook

Mας Ακολουθούν - Followers - Γίνετε και ΕΣΕΙΣ Μέλος μας!

Αρχειοθήκη ιστολογίου