.

.

Δείτε τα μέλη μας πατώντας την εικόνα

Δείτε τα μέλη μας πατώντας την εικόνα
*Η ισχύς εν τη ενώσει*
- 5/10/2014

Τα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά


Συμβουλές για την προστασία τους
Αναμφισβήτητα η συνεχής χρήση του σεσουάρ ταλαιπωρεί τα μαλλιά, ωστόσο δεν αποτελεί τη μόνη πηγή του κακού. Δείτε εδώ ποια είναι τα χειρότερα πράγματα που κάνετε στα μαλλιά σας και αλλάξτε τα.

Κακό χτένισμα. Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας είναι να τα χτενίζετε άτσαλα και με δύναμη. Μπορεί να βιάζεστε να ετοιμαστείτε, αλλά στα μαλλιά σας θα πρέπει να αφιερώνετε κάποιο χρόνο για να τα χτενίσετε σωστά.


Αγοράστε μια βούρτσα η οποία θα είναι κατάλληλη για την τρίχα των μαλλιών σας και μη ξεκινάτε να χτενίζεστε από πάνω προς τα κάτω. Πρώτα θα χτενίσετε τις άκρες των μαλλιών σας για να «λυθούν» οι κόμποι και μετά θα συνεχίσετε το χτένισμα από πάνω προς τα κάτω. Επίσης μην χτενίζετε τα μαλλιά σας για πολύ ώρα διότι έτσι θα σπάνε όλο και περισσότερες τρίχες.

Δεν καθαρίζετε τις βούρτσες σας. Ένα ακόμα σύνηθες λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι να μην καθαρίζουν τις βούρτσες τους. Οι βούρτσες μπορούν να βρωμίσουν από την λιπαρότητα των μαλλιών σας, τον ιδρώτα και από τα υπολείμματα των προϊόντων styling που χρησιμοποιείτε. Οπότε είναι απαραίτητο να τις καθαρίζετε μια φορά το μήνα για να αποβάλλετε τη βρώμα και τα βακτήρια.

Πηγή: myworld

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

.

.

Ακούστε τις τελευταίες Μουσικές Επιλογές μας πατώντας στην εικόνα, και βρείτε άρθρα Τέχνης

.

.

Find us on Facebook

Mας Ακολουθούν - Followers - Γίνετε και ΕΣΕΙΣ Μέλος μας!

Αρχειοθήκη ιστολογίου