.

.

Δείτε τα μέλη μας πατώντας την εικόνα

Δείτε τα μέλη μας πατώντας την εικόνα
*Η ισχύς εν τη ενώσει*
- 5/10/2014

Μην πετάτε τα φακελάκια τσαγιού


Χρησιμεύουν σε πολλά πράγματα
Μην πετάτε το φακελάκι τσαγιού. Θα σας χρησιμεύσει σε απίστευτα πολλά χρηστικά πράγματα!
Παρακάτω θα δείτε μερικά από αυτά.

1. Ενυδατώστε το δέρμα σας: Γεμίστε τη μπανιέρα σας με νερό και ρίξτε μέσα όλα τα χρησιμοποιημένα φακελάκια από τσάι. Θα αναζωογονήσετε το δέρμα σας και θα του προσφέρετε μοναδική ενυδάτωση, αφού τα φύλλα τσαγιού έχουν την ιδιότητα να αποκαθιστούν το αφυδατωμένο δέρμα και δρουν αντιοξειδωτικά, ειδικά του πράσινου τσαγιού.

2. Διώξτε τους λεκέδες: Γεμίστε το νεροχύτη σας με ζεστό νερό, ρίξτε μέσα τα τηγάνια και τα κατσαρολικά σας και προσθέστε χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού. Οι τανίνες, που περιέχονται στο τσάι θα εξαφανίσουν αμέσως τους επίμονους λεκέδες.

3. Θρέψτε τα φυτά σας: Ανοίξτε το φακελάκι του τσαγιού και ρίξτε το στο χώμα των φυτών σας για να απορροφήσουν όλες τις θρεπτικές ουσίες. Χρησιμοποιείστε το ειδικά στις τριανταφυλλιές και τις φτέρες. Ακόμα και στα αδύνατα φυτά, αν τα ποτίσετε με τσάι δύο φορές την ημέρα θα βρουν γρήγορα την «υγειά» τους.

4. Βάλτε το στα μάτια σας: Τα φακελάκια τσαγιού θα απομακρύνουν την κούραση, τις «σακούλες» και τους μαύρους κύκλους. Τοποθετήστε κρύα τα φακελάκια του τσαγιού και αφήστε τα για 10 λεπτά στα μάτια σας. Ενώ για τη «γερασμένη» όψη των ματιών σας, επιλέξτε το χαμομήλι, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία.

5. Διώξτε τις δυσάρεστες μυρωδιές: Ανανεώστε τη μυρωδιά του σπιτιού σας, αφήνοντας φακελάκια τσαγιού εδώ και εκεί. Μπορείτε να τοποθετήσετε μερικά στο ψυγείο, για να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές των φαγητών, να ψεκάσετε με τσάι το χαλί και τα υφάσματα του σπιτιού σας ή ακόμα και να φτιάξετε μόνοι σας ένα αρωματικό αποσμητικό χώρου, τοποθετώντας σε ένα μπουκάλι νερό, σακουλάκια από τσάι έχοντάς τα ξαναβράσει διπλές φορές. Προσθέστε τα αγαπημένα σας έλαια και απολαύστε νέες μυρωδιές.

6. Απαλλαγείτε από τσιμπήματα εντόμων: Για τα τσιμπήματα των εντόμων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σακουλάκια σαν κομπρέσα, για να απαλύνετε τον πόνο. Απλά τοποθετήστε στην περιοχή του τσιμπήματος ένα κρύο φακελάκι με τσάι, για να μειώσετε τη φλεγμονή. Το καλοκαίρι επίσης, μπορείτε να κάνετε το ίδιο, αν έχετε καεί από τον ήλιο.

7. Γυαλίστε τα έπιπλά σας: Ο καλύτερος τρόπος για να φρεσκάρετε τα ξύλινα πατώματα και έπιπλα είναι να βράσετε 6-10 φακελάκια τσαγιού, να τα τοποθετήστε σε έναν κουβά με νερό και έπειτα να σφουγγαρίσετε το πάτωμά σας ή να καθαρίσετε τις επιφάνειες των επίπλων σας με ένα μαλακό πανί.

8. Διώξτε την άσχημη αναπνοή: Απλά κάντε πλύσεις, με αρωματικό τσάι ιδιαίτερα τσάι με μέντα. Εξαφανίζει αμέσως το πρόβλημα της δυσάρεστης αναπνοής.

9. Κάντε πεντικιούρ: Γεμίστε μια λεκάνη με ζεστό νερό και βάλτε μέσα τα πόδια σας, για τουλάχιστον 15 λεπτά. Θα χρειαστείτε φυσικά περισσότερα από ένα φακελάκι, αλλά η αντιβακτηριδιακή δράση του τσαγιού, θα σας ανταμείψει.

10. Φτιάξτε το δικό σας αρωματικό ρύζι: Μέσα στο νερό που βράζει βάλτε χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού. Με τσάι «jasmine» το ρύζι σας θα αποκτήσει υπέροχη γεύση και άρωμα.

Πηγή: neadiatrofis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

.

.

Ακούστε τις τελευταίες Μουσικές Επιλογές μας πατώντας στην εικόνα, και βρείτε άρθρα Τέχνης

.

.

Find us on Facebook

Mας Ακολουθούν - Followers - Γίνετε και ΕΣΕΙΣ Μέλος μας!

Αρχειοθήκη ιστολογίου