.

.

Δείτε τα μέλη μας πατώντας την εικόνα

Δείτε τα μέλη μας πατώντας την εικόνα
*Η ισχύς εν τη ενώσει*
- 3/21/2014

Ελληνικά μιλάει από σήμερα τo Pinterest


Διαθέσιμο και στην ελληνική γλώσσα είναι από σήμερα το Pinterest, το κοινωνικό δίκτυο που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να ανακαλύψουν ιδέες που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τα ενδιαφέροντά τους (όπως μόδα, χειροτεχνίες και άλλες δραστηριότητες).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που δίνουμε τη δυνατότητα στους Έλληνες χρήστες του Pinterest να εξερευνήσουν τα πράγματα που αγαπούν στη δική τους γλώσσα. Στην Ελλάδα, το Pinterest έχει μια ενεργή κοινότητα στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες μας, όπως στη μόδα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες, το φαγητό και τη διακόσμηση σπιτιού. Η μεταφρασμένη έκδοση είναι ένα πρώτο βήμα να βοηθήσουμε τους χρήστες να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι τους με έναν εντελώς καινούργιο τρόπο» τόνισε ο Μάτι Κρίσταλ, υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της εταιρίας.

Παράλληλα, το κοινό θα έχει πρόσβαση στα ελληνικά και στις εφαρμογές για iOS και Android.

Το Pinterest μεταφράστηκε σε περισσότερες από 20 γλώσσες τον τελευταίο χρόνο, ενώ αναμένονται περισσότερες μεταφράσεις μέσα στο 2014.

Άλλωστε, όπως υπογράμμισε ο Μάτι Κρίσταλ «η παγκόσμια ανάπτυξη του Pinterest είναι προτεραιότητά μας γιατί όσο περισσότεροι άνθρωποι εγγραφούν στο δίκτυο, τόσο περισσότερα ενδιαφέροντα θα εκπροσωπούνται και συνεπώς θα βελτιώνονται οι υπηρεσίες μας προς τους χρήστες μας».

Η διαδικασία αλληλεπίδρασης των χρηστών μέσω Pinterest περιλαμβάνει το «καρφίτσωμα» (pinning) διάφορων ιδεών, χόμπι ή ενδιαφερόντων. Με τον τρόπο αυτόν, οι χρήστες με παρόμοια ενδιαφέροντα λαμβάνουν δημιουργικές ιδέες για τις καθημερινές τους δραστηριότητες καθώς και προτάσεις για πράγματα που πιθανώς θα κάνουν στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

.

.

Ακούστε τις τελευταίες Μουσικές Επιλογές μας πατώντας στην εικόνα, και βρείτε άρθρα Τέχνης

.

.

Find us on Facebook

Mας Ακολουθούν - Followers - Γίνετε και ΕΣΕΙΣ Μέλος μας!

Αρχειοθήκη ιστολογίου