.

.

Δείτε τα μέλη μας πατώντας την εικόνα

Δείτε τα μέλη μας πατώντας την εικόνα
*Η ισχύς εν τη ενώσει*
- 4/12/2014

Το PayPal ανακοινώνει το σύστημα φορητών πληρωμώνH PayPal ανακοίνωσε και επίσημα χθες το PayPal Here, ένα νέο σύστημα πληρωμών που σκοπό έχει να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να ολοκληρώνουν ευκολότερα χρεώσεις μέσω φορητών συσκευών.
Η γνωστή εταιρεία online πληρωμών που ανήκει στο eBay παρουσίασε τον μπλε αντάπτορα που βλέπετε στη φωτογραφία που «κουμπώνει» στην υποδοχή ακουστικών του iPhone και συνεργάζεται με την αντίστοιχη εφαρμογή για iOS και αργότερα για Android.


Οι χρήστες μπορούν να περνούν την πιστωτική τους κάρτα στην κατάλληλη υποδοχή του αντάπτορα ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις συναλλαγές τους εύκολα και γρήγορα. Η PayPal συνεργάζεται με τις VISA, American Express, Discover και MasterCard υποστηρίζοντας πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες επιτρέποντας ταυτόχρονα στους χρήστες να ζητούν τιμολόγιο και να επιβλέπουν τις συναλλαγές τους.

To μεγαλύτερο πλεονέκτημα, όπως καταλαβαίνετε, του PayPal Here σε σχέση με την αντίστοιχη πρόταση της Square είναι η μεγάλη βάση των χρηστών που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια σε 190 χώρες ανά τον κόσμο. Μέχρι στιγμής, όμως, το PayPal Here είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Χονγκ Κονγκ.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το PayPal Here μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας

Προς το παρόν δείτε τα σχετικά βίντεο:


David Marcus, PayPal's Vice President of Mobile, introduces PayPal Here, a new payments solution that will help small businesses get paid -- whether they do business online, offline or on mobile, at an event in San Francisco, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

.

.

Ακούστε τις τελευταίες Μουσικές Επιλογές μας πατώντας στην εικόνα, και βρείτε άρθρα Τέχνης

.

.

Find us on Facebook

Mας Ακολουθούν - Followers - Γίνετε και ΕΣΕΙΣ Μέλος μας!

Αρχειοθήκη ιστολογίου