.

.

Δείτε τα μέλη μας πατώντας την εικόνα

Δείτε τα μέλη μας πατώντας την εικόνα
*Η ισχύς εν τη ενώσει*
- 4/02/2014

Η υπερυψηλή ανάλυση έρχεται στα laptop


Η υπερυψηλή ανάλυση 4K είναι το νέο «άγιο δισκοπότηρο» για τις εταιρείες τεχνολογίας, με τις περισσότερες εξ αυτών να επιδιώκουν την υιοθέτηση του προτύπου στα κορυφαία τους προϊόντα με οθόνη.

Τα laptop Satellite P50t και Tecra W50 διαθέτουν την υπερυψηλή ανάλυση, με την Toshiba να ισχυρίζεται πως πρόκειται για τα πρώτα στον κόσμο.


Τώρα η εταιρεία έρχεται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το Satellite P50t.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών και τρέχει Windows 8.1. Αξίζει να σημειωθεί πως ο υπολογιστής είναι ήδη διαθέσιμος με τη στάνταρ ανάλυση 1920 x 1080 Full HD, ωστόσο η άλλη έκδοση των 3840 x 2160, είναι που κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Η Toshiba ισχυρίζεται πως η οθόνη έχει 4 φορές μεγαλύτερη πυκνότητα pixel, από μια Full HD με 282 pixels ανά ίντσα, ενώ υπόσχεται «κρυστάλλινη καθαρότητα» και «εκπληκτικό επίπεδο λεπτομέρειας».

Ο υπολογιστής θα εξοπλίζεται με οδηγό Blu-ray και 4 θύρες USB 3.0. Όσον αφορά την επεξεργαστική δύναμη, στο εσωτερικό του θα «τρέχει» ένας 4ης γενιάς Quad-Core i7 και μια κάρτα γραφικών AMD Radeon R9 M265X με 2 GB GDDR5 VRAM. Η DDR3L RAM θα μπορεί να φτάσει τα 16 GB.

Ο Satellite P50t θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τετράμηνο του 2014, ενώ τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί.


techzine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

.

.

Ακούστε τις τελευταίες Μουσικές Επιλογές μας πατώντας στην εικόνα, και βρείτε άρθρα Τέχνης

.

.

Find us on Facebook

Mας Ακολουθούν - Followers - Γίνετε και ΕΣΕΙΣ Μέλος μας!

Αρχειοθήκη ιστολογίου